25
september
2018
|
00:00
Europe/Amsterdam

AccurioLabel 190 bereikt verkoopmijlpaal van 250ste productieprinter

Samenvatting

Tijdens Labelexpo Americas 2018, die van 25 tot en met 27 september plaatsvindt in Chicago, viert Konica Minolta een belangrijke mijlpaal in zijn label-activiteiten: de verkoop van de 250ste volledig digitale AccurioLabel 190 toner-productieprinter. Nog geen jaar geleden kondigde Konica Minolta tijdens Labelexpo in Brussel de mijlpaal aan van de ‘100ste klant’ voor de labelprinter.

Konica Minolta AccurioLabel 190 is ontworpen voor kleine tot middelgrote labelproducenten en biedt betaalbare toegang tot digitaal printen. De printer werd ontwikkeld om een toenemend aantal kleine tot middelgrote printopdrachten in steeds kortere productietijden te beheren en te leveren. In tegenstelling tot traditioneel flexo- en offsetdrukwerk, zijn dit type opdrachten eenvoudig en efficiënt te verwerken met een uiterst flexibel digitaal printproces. De AccurioLabel 190 staat ook garant voor een superieure kwaliteit, voor gebruiksgemak en is compatibel met een groot aantal oplossingen voor nabewerking van de prints.

Peter Veldhuysen, Manager Sales & Marketing Professional Printing Cluster West bij Konica Minolta Business Solutions, zegt: “Deze belangrijke mijlpaal voor Konica Minolta toont aan dat de AccurioLabel 190 bij uitstek is ontwikkeld om de belangrijkste uitdagingen binnen de huidige markt aan te gaan. Deze snelle en flexibele oplossing maakt het mogelijk om in korte tijd zowel efficiënt als winstgevend printresultaten van hoge kwaliteit te leveren.”

Het uiterst flexibele systeem voor snelle levering van kleine en gepersonaliseerde opdrachten, verwerkt papier met en zonder coating, met textuur en ook folie. De 1.200 dpi rol-naar-rol oplossing voor het printen van labels met snelheden tot 18,9 mpm is voorzien van een intuïtief bedieningsscherm, zodat er geen uitgebreide gebruikerstraining nodig is. Dit garandeert dat taken die tijdrovend zouden zijn op analoge machines snel en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Veldhuysen laat weten: “Wij zijn verheugd dat de zorgvuldig geselecteerde combinatie van functionaliteit van de AccurioLabel 190 goed is ontvangen door labelproducenten die keer op keer een hoge kwaliteit en consistente resultaten willen kunnen leveren.”

Tijdens Labelexpo Americas 2018 zal Konica Minolta producten en oplossingen tonen die zorgen voor een hogere efficiëntie binnen productieprocessen en toegevoegde waarde leveren voor labelproducenten, industriële printers en commerciële printbedrijven. De volledige productiecyclus van een label - van ontvangst van een bestand tot volledig afgewerkte etiketten op rol - zal een van de hoogtepunten op de stand zijn.

 

Foto's: 

© Konica Minolta, 2018

 

© Konica Minolta, 2018

(Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en kies 'Save image as'.)