26
januari
2017
|
12:00
Europe/Amsterdam

CeBIT 2017: Konica Minolta stuwt de digitale transformatie verder vooruit en geeft vorm aan het Kantoor van de Toekomst

Konica Minolta Business Solutions Europe (Konica Minolta) presenteert op CeBIT 2017 zijn nieuwste oplossingen voor bedrijfsprocessen en workflows, alsook revolutionaire concepten voor het Kantoor van de Toekomst. Konica Minolta zal de CeBIT bezoekers voorzien van demonstraties van oplossingen voor het digitale tijdperk, zoals procesanalyse, Enterprise Content Management (ECM), security en het Kantoor van de Toekomst. CeBIT vindt plaats van 20 tot 24 maart 2017 in Hannover, Duitsland. Konica Minolta vindt u in hal 3 op stand H17. 

Het thema van CeBIT 2017, “d!conomy – no limits”, toont het enorme potentieel van de digitalisering. Het concept van de digitale transformatie houdt veel meer in dan alleen digitale producten en diensten: digitale transformatie betekent een revolutie in de manier waarop mensen, apparaten en ruimtes onderling interageren.

Japan, dit jaar het partnerland op CeBIT, is een incubator van digitale technologieën.

Het land is één van de voorlopers in de hightechsector en - met de Japanse samenleving als een samenleving die veel nieuwe dingen als eerste omarmt en met Konica Minolta als Japans bedrijf - kijkt ernaar uit om zijn stempel te drukken met hun innovatieve stand en zijn business portfolio, dewelke zal voorgesteld worden op CeBIT.

“Als Japans bedrijf pakt Konica Minolta de uitdagingen aan waar bedrijven tegenaan lopen bij hun digitale transformatie, en erkennen we het belang van innovatieve oplossingen in alle bedrijfsunits”, vertelt Xavier Biermez, Managing Director Konica Minolta Business Solutions Belgium & The Netherlands. “Konica Minolta biedt oplossingen en inzichten aan voor het herkennen van de mogelijkheden van reeds bestaande informatie, en helpt klanten om te komen tot een efficiëntere, beter gestructureerde en productieve workflow op elke afdeling.”

In lijn met zijn kernboodschap, “You aim for a new digital era. We make you part of it”, zal Konica Minolta de bezoekers leiden door een digitale reis, te beginnen met procesadvisering. Daarna zullen ECM-oplossingen zoals Enterprise Search, Digitale Factuurverwerking en Digitaal Personeelsdossier toegelicht worden, zal men demonstreren hoe bedrijven beveiligingslekken kunnen dichten in het digitale tijdperk en zal het aanbod van Smart Cloud Services voorgesteld worden.

Een speciale focus ligt op de Werkplek van de Toekomst, waar bezoekers innovatieve oplossingen kunnen ervaren waarmee bedrijven meerwaarde kunnen genereren uit bestaande en nieuwe informatiebronnen, bijvoorbeeld door een geoptimaliseerd ruimtegebruik en het verbinden van informatie voor een effectievere communicatie. In samenwerking met MOBOTIX AG, een Duitse producent van intelligente IP-video-oplossingen, toont Konica Minolta toepassingen voor het verbinden van mensen, ruimtes en apparaten in slimme werkomgevingen.