08
mei
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Cognitive Hub op de AI Summit in Londen

Konica Minolta ondersteunt voor het tweede achtereenvolgende jaar de AI Summit, 's werelds voornaamste event dat zich bezighoudt met de praktische gevolgen van Artificial Intelligence (AI) voor organisaties. Het event wordt van 9 tot 10 mei in Londen gehouden en zijn meer dan 1000 deelnemers aanwezig, onder wie managers, start-up AI-innovators, vertegenwoordigers van de media en gerenommeerde onderzoekers op het gebied van AI.

AI is een essentieel onderdeel van de visie van Konica Minolta op het Kantoor van de Toekomst. Op het programma staat een toespraak waarin Konica Minolta zijn streven onderschrijft om AI-oplossingen aan te bieden die een directe verbinding vormen tussen cognitieve computing, intelligente automatisering en overige disciplines waarmee diensten en oplossingen toegepast kunnen worden voor een efficiëntere werkomgeving.

Konica Minolta ondersteunt de AI Summit
De Al Summit in Londen wordt ondersteund door Konica Minolta, een toonaangevende dienstverlener op het gebied van IT-services en Production Printing-oplossingen. Op 9 mei zal Dennis Curry, Executive Director en plaatsvervangend CTO bij Konica Minolta, een toespraak houden waarin hij uiteen zal zetten op welke manier AI antwoord kan geven op veel nieuwe behoeften van de mens. AI en Augmented Cognition zullen een fundamentele rol gaan spelen bij het verminderen van de tijd die besteed wordt aan het zoeken naar betrouwbare informatie. Ze zullen ook de risico's beperken die verband houden met de beveiliging van digitale informatie en zullen helpen de talloze onvoorziene gebeurtenissen te beheersen die ertoe kunnen leiden dat de controle over die informatie verloren raakt.

 

Dennis Curry, Vice President en Director Business Innovatie en R&D bij Konica Minolta
Bij Konica Minolta grijpen we de AI-uitdaging aan om ons geheel te concentreren op de inhoud die bij onze klanten op de voorgrond staat: het Kantoor van de Toekomst. Konica Minolta heeft Workplace Hub geïntroduceerd, onze eerste stap naar het aanleveren van systemen die op een intuïtieve manier mensen, plaatsen en apparaten in één platform verbinden waar informatie gemakkelijk wordt uitgewisseld en IT-support vanuit één centrale plaats toegankelijk en beheersbaar is. Sommige van de AI-gebaseerde tools in de Workplace Hub vormen de eerste stappen van een strategie die erop gericht is om verschillende technologieën en AI-oplossingen onder één noemer te brengen.
Dennis Curry, Vice President en Director Business Innovatie en R&D bij Konica Minolta

Cognitive Hub en de toekomst van het werk
Naast de Workplace Hub onderzoekt en ontwikkelt Konica Minolta Laboratory Europe een aantal activiteiten op het gebied van de Cognitive Hub, een geïntegreerd platform dat kan leren, dat zich kan aanpassen en dat organisaties in staat stelt om inzichtelijke en doeltreffende beslissingen te nemen in zaken als investeringen, bedrijfsmodellen, nieuwe producten en diensten.

Een perfect uithangbord voor de top technologie-innovators
Eventdirecteur van AI Summit, George Kipouros, kijkt al uit naar het volgende event in de AI Summit-serie. “De AI Summit London presenteert de top technologie-innovators van de wereld en eindgebruikers die aan de basis van de vierde industriële revolutie staan.’’ Een aantal belangrijke organisaties op het gebied van financiën, wetgeving, gezondheidszorg, fabricage, transport, energie, educatie en nog veel meer zien ernaar uit om de technologieën te implementeren of zijn hier al mee begonnen. Behalve Konica Minolta bevatten de conferentieprogramma's ook interessante centrale onderwerpen over Al-projecten van JP Morgan, The Carlyle Group, Disney, Philips en nog veel meer ondernemingen.

“AI wordt geïmplementeerd door belangrijke organisaties in tal van sectoren, en we vinden het geweldig dat we naast Konica Minolta andere toonaangevende ondernemingen als IBM Watson, Microsoft, Digitate, Publicis.Sapient, NVIDIA en Accenture kunnen presenteren’’ benadrukt Daniel Pitchford, Commercieel Directeur van de AI Summit.

De AI Summit, waarbij de nadruk ligt op netwerken tussen vertegenwoordigers en aanbieders van oplossingen, brengt een uniek aanbod van sprekers bijeen die exclusieve inzichten geven in de toekomstige wereld van door Al gestuurde activiteiten.

De AI Summit London wordt van 9 tot 10 mei 2017 gehouden in het Business Design Centre. Ga voor meer informatie naar: https://theaisummit.com/london/

Download hier de foto.