16
maart
2018
|
18:12
Europe/Amsterdam

Document Navigator Server V4 wint 2018 Pick Award

Konica Minolta’s Document Navigator Server V4 heeft een 2018 Pick Award ontvangen van Keypoint Intelligence Buyers Lab (BLI). Deze oplossing zorgt voor elektronische workflows van papieren documenten door een intelligente beeldregistratie, verwerking en aflevering. Analisten van Keypoint Intelligence’s Buyer Lab hebben Document Navigator Server V4 gekozen als een “Outstanding Document Workflow Solution” voor hun 2018 Software Picks.

Keypoint Intelligence is een belangrijke autoriteit op het gebied van software, hardware en diensten voor imaging-toepassingen. De organisatie beschrijft de unieke Software Picks voor documentregistratie als ‘zwaar verdiende onderscheidingen die zijn gebaseerd op rigoureuze tests, waaronder de evaluatie van belangrijke eigenschappen, zoals functionaliteit, bruikbaarheid en meerwaarde.’ In een toelichting zegt Jamie Bsales, Director of Solutions Analysis bij Keypoint Intelligence: “Konica Minolta's Document Navigator Server V4 biedt een uitstekende workflow- en verwerkingsfunctionaliteit om aan de behoeften van elke organisatie te voldoen. Deze veilige oplossing is een eersteklas investering voor organisaties die hun workflows willen stroomlijnen, de efficiëntie willen verbeteren en een nauwkeurige verwerking van documenten als voorwaarde stellen. Dit alles programmeerbaar met een gebruiksvriendelijke interface.”

Document Navigator Server V4 is een eenvoudige en flexibele oplossing voor het veilig vastleggen, verwerken en distribueren van documenten. Deze oplossing maakt het mogelijk om op documenten gebaseerde processen met een absolute betrouwbaarheid uit te voeren en stelt kantoormedewerkers in staat zich volledig te concentreren op hun eigen activiteiten. In de toelichting op de onderscheiding merkt Keypoint Intelligence op dat Document Navigator Server V4 organisaties helpt om de vele uitdagingen bij documentbeheer op een efficiënte en kosteneffectieve manier aan te pakken. En dat deze oplossing is staat is om deze taken uit te voeren met een brede integratie en uitgebreide beveiliging, terwijl het tegelijkertijd een grote functionaliteit kent en eenvoudig is te configureren via de intuïtieve gebruikersinterface die toegankelijk is vanaf verschillende MFP-bedieningspanelen, pc's en een Android app.

Konica Minolta is erg trots op deze onderscheiding voor onze Document Navigator Server V4. Het is een oplossing die de kloof dicht tussen papieren documenten, multifunctionele apparaten en systemen voor elektronisch beheer van documenten. Een oplossing die eenvoudig, betrouwbaar en flexibel is.