Facts & Figures

Over Konica Minolta Business Solutions
Konica Minolta Business Solutions is een dochteronderneming van Konica Minolta Business Technologies, Inc., Tokio, Japan. De onderneming levert diensten en verdeelt producten, systemen en oplossingen die aan alle voorwaarden van printen op kantoor- en in de productie voldoen over de volledige levenscyclus van documenten. Hun productengamma gaat van kleur en monochroom multifunctionele en productieve printsystemen, laserprinters en multifunctionele apparaten tot moderne software die apparaten naadloos in werkprocessen en IT-omgevingen integreert. Het Managed Print Services concept, genoemd Optimized Print Services™(OPS) bij Konica Minolta, is een unieke totaaloplossing waarbij bedrijven één allesomvattende factuur betalen, geldt als toppunt van transparantie, eenvoud en flexibiliteit. Om klanten als print- en industriële ondernemingen optimaal met krachtige en verdedigbare oplossingen te ondersteunen, investeert Konica Minolta, als technologische leider voortdurend in onderzoek en ontwikkeling en voert zij regelmatig nieuwe standaarden in voor de hele printindustrie.

Konica Minolta Business Solutions Belgium
Konica Minolta Business Solutions Belgium N.V./S.A. is gevestigd in Diegem en wordt geleid door Managing Director Xavier Biermez.

Konica Minolta Business Solutions Nederland
Konica Minolta Business Solutions Nederland BV is gevestigd in Hoofddorp en wordt geleid door Managing Director Xavier Biermez.

Konica Minolta wereldwijd
Het hoofdkwartier van de Konica Minolta Group is gevestigd in Tokio. Wereldwijd stelt Konica Minolta 44.000 werknemers in 50 landen te werk. De producten en diensten van het bedrijf worden aangeboden in 150 landen.
 

België

Perscontact Konica Minolta
Frank De Graeve
ProgressCommunications
konicaminolta@progresscomunications.be

Contact Konica Minolta
Janice Mathues
Corporate Communications
Berkenlaan 8 A/B
1831 Diegem
Tel: +32 (0)475 35 46 57
janice.mathues(at)konicaminolta.be

Nederland

Perscontact Konica Minolta
Linda van Helden
Lewis 
konicaminoltaNL@teamlewis.com

Contact Konica Minolta
Janice Mathues
Corporate Communications
Berkenlaan 8 A/B
1831 Diegem
Tel: +32 (0)475 35 46 57
janice.mathues(at)konicaminolta.be