13
februari
2018
|
14:06
Europe/Amsterdam

Goodbye Amsterdam, hello Sydney!

Trots namen wij in Amsterdam afscheid van onze ambitieuze topstagiaire Zunaica “for president” Phillips. Haar droom was een vervolgstage in Australië en die droom komt uit. Sinds deze week versterkt ze het Konica Minolta HR-team in Sydney! Lees meer over haar carrièremove.

"Vanaf dag 1 van mijn studie was de belangrijkste vraag die bij me opkwam: bij welk type bedrijf zie ik mezelf werken? Het is van cruciaal belang om dit – beter te vroeg dan te laat - uit te pluizen. Tijdens mijn tweede jaar moest ik een ​​aanvraag indienen voor een stage van 10 maanden... Pfff, reden te meer om na te denken welke taken ik in die periode wilde doen, in welke richting ik mij wilde ontwikkelen, met welke mensen ik graag wilde werken, enzovoorts.

Ik kwam erachter dat ik heel graag wilde ervaren hoe het is om deel uit te maken van een internationaal bedrijf. Ik heb het niet over het zo nu en dan verzenden van een e-mail naar collega's in het buitenland. Ik stelde me voor dat ik de volledige ervaring had van een werknemer die voor een internationaal bedrijf werkt.

Ik ging op gesprek bij Konica Minolta Business Solutions Nederland. En ik had geluk, want dit is het type bedrijf waar ik mezelf zie werken. Sterker nog, ik kreeg de kans om de taken uit te voeren en de verantwoordelijkheden op mij te nemen die ik wilde. En, als kers op de taart, het was mogelijk om naar het buitenland te gaan! Na het eerste interview was mijn enige vraag: waar kan ik tekenen?

Niet alleen ben ik bij een bedrijf terechtgekomen waar ik veel heb geleerd, ik maakte echt deel uit van het team. Mijn fijne collega’s hebben er alles aan gedaan om mij precies de ervaring te geven die ik wilde. En… vanaf februari maak ik deel uit van het team van Konica Minolta in Australië! Ik ben iedereen dankbaar die van grote waarde was voor mijn leerervaring bij Konica Minolta in Nederland. Zij zagen mijn potentieel en hebben geholpen bij het waarmaken van de droom van een student!

Dus ... wil je deel uitmaken van een bedrijf dat gepassioneerd is over zijn mensen, innovatief is en ideeën heeft die het denken veranderen? Dan heb ik goed nieuws: Konica Minolta is hiring!”

https://werkenbij.konicaminolta.nl/vacatures/