07
juli
2017
|
10:49
Europe/Amsterdam

Hoe gaat het nu met…Tim?

Alweer een half jaar geleden gaven we Tim Wilderink een warm welkom bij Konica Minolta. Als 1e nieuwe collega van 2017 werd hij getrakteerd op een unieke 1e werkdag. Hoe gaat het nu met Tim?

“Ik kwam bij Konica Minolta in een warm bad terecht en zo voelt het eigenlijk nog steeds. Mijn start was heel goed. Iedereen gunt elkaar hier het beste en is bereid om je te helpen. Er heerst een vrije, open en informele cultuur. We werken echt als één groot team.”

Mooie klanten
Tim werkt als Strategic Account Manager voor Konica Minolta’s internationale corporate klanten die ook in Nederland gevestigd zijn. “Hele mooie bedrijven”, als je het Tim vraagt. “Omdat het om de grootste accounts van Konica Minolta gaat, zijn er zeer veel contactmomenten en is geen dag hetzelfde. Het vertrouwen is wat dat betreft groot. Lukt er iets niet, dan zijn er altijd andere collega’s die hulp kunnen bieden. Ik werk nauw samen met mijn collega Edwin (de Voer red.). Wij zijn samen verantwoordelijk voor deze klanten. De samenwerking is heel goed. Hij wordt blij van mijn jeugdige enthousiasme en ik kan weer veel leren van zijn kennis en ervaring. Dat vind ik mooi.”

Veel kansen
Waarom kiezen voor Konica Minolta als werkgever? “Voor mensen met een IT-achtergrond liggen er veel kansen”, vertelt Tim. “Het bedrijf gaat mee met de tijd. Het gaat steeds minder om de machines, maar steeds meer om het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Je krijgt een ‘kijkje in de keuken’ van aansprekende klanten en denkt mee over wat zij nodig hebben. Ook krijg je alle gelegenheid om door te groeien. Dat is een enorm pluspunt hier. Bij Konica Minolta zit je nooit vast.”

Konica Minolta Business Solutions Nederland staat altijd open voor nieuw talent. Wil jij net als Tim een stap zetten in jouw carrière? Check alle vacatures en meer info over werken bij Konica Minolta op onze website.