13
maart
2018
|
16:34
Europe/Amsterdam

Introductie AccurioPress C3080-serie

Met de AccurioPress C3080-serie introduceert Konica Minolta Business Solutions Europe een nieuwe lijn productieprintsystemen. Als opvolger van de AccurioPress C2070-serie combineert de AccurioPress C3080-serie de kwaliteit en prestaties van de eerdere modellen met extra functionaliteit en opties om tegemoet te komen aan de individuele wensen van de klant. Bovendien verhoogt deze nieuwe serie de winstmarge van klanten door probleemloze en gestroomlijnde workflows te creëren die hen in staat stellen hun printservices uit te breiden.

De AccurioPrint C3070/C3080 zijn perfect voor grafische bedrijven en centrale repro afdelingen met middelgrote volumes. Met vele finishing opties, een optioneel modulair concept en maximale kleurconsistentie maken beide modellen de overstap naar digitaal printen heel gemakkelijk.

Klanten profiteren van de uitstekende beeldkwaliteit en optimale flexibiliteit in printmedia. Deze productieprinters zijn perfect voor digitaal printen en combineren professionele modulaire nabewerking, uitstekende kleuren- en registratiestabiliteit met een indrukwekkende printkwaliteit.

Met een printsnelheid van 81 ppm in kleur en zwart-wit stelt de AccurioPress C3080 grafische bedrijven in staat in te spelen op nieuwe zakelijke mogelijkheden. Daarbij worden bedrijven ondersteund door een flexibele verwerking van printmedia en een breed scala aan essentiële digitale printtoepassingen. Door de verbeterde ondersteuning van dik papier zijn uiteenlopende mediatypen te gebruiken, zoals gecoat en ongecoat papier tot maximaal 350 gm2. Bovendien is er een high-capacity lade voor banners tot een grootte van 762 mm voor het efficiënt printen van banners, bijvoorbeeld voor boekomslagen en drievouw-menu's. Automatisch dubbelzijdig printen en een papiercapaciteit van maximaal 15.390 vel maximaliseert de uptime in de productieomgeving.

De IQ-501 zorgt met automatische en realtime kleur- en registratieaanpassing plus aanmaak van printerprofielen voor een probleemloze bediening. Hierdoor vervalt de insteltijd en neemt het aantal fouten af.

Omdat metingen en numerieke invoer niet langer nodig zijn, is er altijd een hoogwaardig eindproduct met minder handmatige instellingen en minder menselijke fouten. Bovendien wordt door realtime monitoring en aanpassingen tijdens het printen een hoge kwaliteit gegarandeerd. Omdat minder verspilling plaatsvindt, draagt dit bij aan kostenbesparing en het vergroten van het vertrouwen van de klant.

De nieuwe dubbele kleurenscanner haalt een maximumsnelheid van 240 opm, en heeft een dubbele invoerdetectiekit om te voorkomen dat twee vellen tegelijk worden gescand. Ook de productie van enveloppen vindt plaats met een hogere snelheid, waardoor het proces kosteneffectiever is geworden.

OpenAPI vormt een naadloze koppeling tussen Konica Minolta-productieprinters en oplossingen van derden voor accounting, authenticatie of scanroutering zoals YSoft Safe Q en Nuance eCopy Sharescan. Bovendien kan via de IWS (Internal Web Server) de gebruikersinterface worden ingericht volgens de behoeften van de operator zodat deze nog efficiënter kan werken.

De verbeterde productiviteit en flexibiliteit voor het printen van banners in aanvulling op de functies van de intelligente IQ-501 en de hoge, consistente beeldkwaliteit van de AccurioPress C3080-serie die binnen de grafische sector hoog worden gewaardeerd, resulteert in een concurrerend systeem op de LPP-markt. Dat is de reden waarom de AccurioPressC3080-serie perfect is gepositioneerd om bij te dragen aan uitbreiding van de zakelijke activiteiten van onze klanten.

Foto's: 


© Konica Minolta, 2018

 


© Konica Minolta, 2018

(Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en kies 'Save image as'.)