18
oktober
2019
|
13:00
Europe/Amsterdam

Konica Minolta deelt visie en oplossingen met partners op de European Leadership Campus 2019

Samenvatting

Vandaag verwelkomt Konica Minolta Business Solutions Europe meer dan 1000 internationale retailpartners op de European Leadership Campus 2019. Op het evenement in Kopenhagen toont Konica Minolta zijn partners de nieuwste producten, oplossingen en services. Daarnaast biedt het evenement de mogelijkheid om informatie te verkrijgen en gesprekken te voeren over de behoeften van de veranderende markt. In 2019 is het hoofdthema van ELC 'Rethink Your Scope'. Bezoekers worden aangemoedigd om te discussiëren over de uitdagingen en kansen waar zijzelf en hun klanten mee te maken krijgen door de digitale transformatie. Er wordt vooral gefocust op Konica Minolta's grensverleggende Workplace Hub; een alles-in-één IoT-oplossing voor de connected workplace waarmee bedrijven hun IT-infrastructuur kunnen vereenvoudigen.

Keiji Okamoto, President van Konica Minolta Business Solutions Europa.
We heten onze partners van harte welkom op onze European Leadership Campus. Ons thema dit jaar – Rethink Your Scope – is voor ons en onze partners zowel een uitnodiging als een uitdaging. Samen kunnen we de gevestigde orde aan het wankelen brengen met interessante, nieuwe mogelijkheden. Als bedrijf hebben we de perfecte positie om een nieuw tijdperk te starten met de 'verbonden werkplek'. Door de manier van werk anders te bekijken, kunnen we oplossingen als Workplace Hub aanbieden. Die verbeeldt onze visie om mensen, ruimten en systemen samen te brengen. Op de ELC 2019 willen we onze partners laten zien hoe wij hen en hun klanten bijstaan in deze transformatie."
Keiji Okamoto, President van Konica Minolta Business Solutions Europa.

De ELC 2019 biedt partners uit de Europese en CAMEA-regio van Konica Minolta inzicht in belangrijke markttrends en de visie van het bedrijf op het aanpakken van de huidige en toekomstige uitdagingen, van kantoortoepassingen of professioneel printen tot IT-oplossingen. Het programma bevat spreeksessies van Shoei Yamana, President en CEO van Konica Minolta, Inc. Hij biedt een globaal perspectief van het bedrijf. Keiji Okamoto gaat dieper in op Konica Minolta's strategie voor de regio. Op de campus zijn ook veel verschillende producten, oplossingen en services van Konica Minolta te zien. Partners kunnen hier niet alleen Workplace Hub ervaren, maar ook de nieuwste innovaties ontdekken en meer informatie krijgen over nieuwe printtechnologie voor op kantoor of professioneel printen. Bovendien zijn nieuwe oplossingen te bekijken voor veilige, efficiënte bedrijfsprocessen en documentbeheer.

Olaf Lorenz, General Manager van de International Marketing Divicion bij Konica Minolta Business Solutions Europe
De European Leadership Campus is niet slechts een conferentie. Dankzij het campusformat kunnen onze gewaardeerde handelspartners echt kennis uitwisselen. Deelnemers kunnen op de toekomstgerichte presentaties bijwonen over thema's als de ontwikkeling van het 'verbonden kantoor', of de uitdaging die 'fake news' met zich meebrengt. Hiervoor worden praktische, zakelijke seminars ingericht waarbij onze retailpartners ontdekken hoe ze van saleskansen kunnen profiteren die ontstaan door nieuwe oplossingen zoals Workplace Hub, Augmented Reality-producten en oplossingen van Konica Minolta die het bedrijfsproces verduurzamen. Ook voor de professionele printsector is er genoeg te zien op de ELC. Er wordt nieuwe hardware getoond, nog voordat die wereldwijd is aangekondigd. Bezoekers van de ELC 2019 worden zeker niet teleurgesteld.
Olaf Lorenz, General Manager van de International Marketing Divicion bij Konica Minolta Business Solutions Europe

In lijn met de inzet van Konica Minolta op het gebied van duurzaamheid is de ELC 2019 weer volledig koolstofneutraal. In 2019 wordt alle CO2-uitstoot gecompenseerd, inclusief alle overnachtingen, reisactiviteiten van alle gasten en Konica Minolta-medewerkers, maaltijden en dranken, vervoer, displayartikelen, afval, schoonmaak van textiel en zelfs tentoonstellingmateriaal.