28
juni
2018
|
12:04
Europe/Amsterdam

Konica Minolta en Youston bundelen krachten met nieuwe samenwerking

Samenvatting

Konica Minolta kondigt de samenwerking met het Belgische IT-bedrijf Youston aan. Met dit partnership breidt Konica Minolta zijn IT-dienstaanbod met backlog scanning, lange termijn documentarchivering en contentextractie uit om zo nieuwe opportuniteiten te creëren en nieuwe markten aan te boren. De co-participatie in projecten is een win-winsituatie voor beide partijen.

Youston is gespecialiseerd in het opslaan en toegankelijk maken van papieren archieven en in het digitaliseren van informatie. Op die manier wordt waardevolle bedrijfsinformatie makkelijk bereikbaar en bruikbaar.

Dankzij het partnership voegt Konica Minolta backlog scanning en documentarchivering toe aan zijn Document Management Scanning- en Enterprise Content Management-portfolio. Op die manier biedt het klanten in België en Nederland nu een volledige documentcyclus, van productie tot archivering. Youston vormt zo een meerwaarde binnen het ECM/DMS-verhaal van Konica Minolta voor een verdere expansie van het hybrid-salesmodel.

Konica Minolta opteerde niet alleen voor Youston vanwege zijn Belgische, ambitieuze en flexibele karakter, maar ook omdat Youston het meest competitieve en breedste dienstenaanbod in de markt heeft.

Xavier Biermez | Managing Director Konica Minolta ‎Belgium & The Netherlands
Voortaan stelt zowel Konica Minolta als Youston elkaars diensten voor aan zijn klanten om hen een totaalaanbod aan te bieden. Door hun kennis en expertise is Youston een uitstekende aanvulling en ondersteuning op de bestaande activiteiten van Konica Minolta. We kijken ernaar uit om op een hechte manier samen te werken en samen de toekomst tegemoet te gaan.
Xavier Biermez | Managing Director Konica Minolta ‎Belgium & The Netherlands
Pieter Vansynghel | CEO Youston
We vullen elkaar perfect aan. De unieke totaaloplossingen die we samen aan ondernemingen kunnen bieden zorgen voor een kostenverlaging en een efficiëntieverhoging, zodat elke onderneming en overheid zich kan focussen op haar core business. De flow van documenten en hun content nemen wij uiterst professioneel voor onze rekening. 
Pieter Vansynghel | CEO Youston