07
augustus
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Konica Minolta introduceert AccurioPress-serie C6100

Konica Minolta brengt de AccurioPress C6100-serie op de markt, bestaande uit kleurenproductieprinters voor veeleisende printomgevingen. De AccurioPress C6100-serie is beschikbaar in twee versies: de 85 ppm C6085 en de 100 ppm C6100. Deze snelle en flexibele serie is ontwikkeld voor bedrijven die onlangs zijn begonnen met digitaal afdrukken en nu hun dienstverlening willen uitbreiden. Daarnaast is de serie geschikt voor bedrijven die grote, terugkerende afdrukvolumes moeten verwerken.

Klanten zoals drukkerijen, centrale reproafdelingen en Print-for-Pay-bedrijven zullen profiteren van deze efficiënte persen. Deze nieuwe generatie productiesystemen is ontwikkeld om meer uptime te garanderen en om drukwerk te produceren van nog hogere kwaliteit met een verbeterde betrouwbaarheid en stabiliteit.

Met de Integrated Color Care Unit worden een aantal van de belangrijkste pijnpunten van het digitaal productie printen weggehaald, zoals de tijdrovende front-to-back-registratie, moeizame kleurinstelling en complexe papierinstellingen die nu tot het verleden behoren.

Met deze persen versterkt Konica Minolta zijn markt leidende reputatie op het gebied van productiviteit, betrouwbaarheid en kwaliteit. De serie overtreft de geavanceerde eisen die gesteld worden aan afdrukproductie en biedt digitale beeldkwaliteit die zich kan meten met offset-drukwerk.

Uptime is gegarandeerd door geautomatiseerde functies, zoals geautomatiseerde kleuraanpassing, eenvoudige bediening ook door onervaren personeel, constante gradatieregeling en front-to-back-registratie. Eigenschappen, zoals vacuüm-feed papiertoevoer ondersteunen papiergewichten van 52 g/m2 tot 400 g/m2 en zowel digitale als offset papiersoorten, waardoor nog meer productiemogelijkheden ontstaan. Andere verbeteringen zijn het afdrukken van enveloppen. Dit zijn allemaal functies die gericht zijn op groeiende afdrukactiviteiten.

Betrouwbaarheid en stabiliteit zijn verbeterd door het gebruik van Simitri HD E toner voor nog betere offsetachtige, natuurlijke texturen bij een lagere fusing-temperatuur die het papier minder aantast en dus voor een hogere afwerkingskwaliteit en betere milieuprestaties zorgt.

De nieuwe serie heeft een indrukwekkend maandelijks inzetvolume met onderdelen met een lange levensduur. Al deze innovaties zijn gecombineerd in onze snelste, efficiëntste en meest geautomatiseerde pers ooit. Deze productiepers die maximale uptime en flexibiliteit biedt, hebben we op de markt gebracht om de resultaten van bedrijven te verbeteren.

Foto's