04
oktober
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Konica Minolta kiest voor ISSD als technologiepartner

Konica Minolta heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met International Smart Solutions Development (ISSD) voor de ontwikkeling en levering van Dynamische Dashboards.

Dynamische Dashboards ontwikkeld door ISSD kunnen een grote hoeveelheid data verzamelen, verwerken en analyseren. Hierdoor kunnen voorheen onbekende correlaties geïdentificeerd worden en inzichtelijk gemaakt worden in grafieken en tabellen. De Dynamische Dashboards tonen (near) real-time informatie zodat organisaties tijdig kunnen inspelen op veranderingen in de markt of trends. Zij kunnen hierdoor echte data-gedreven beslissingen nemen. Deze ISSD dashboards, ontwikkeld voor Konica Minolta, zijn gebruiker specifiek en bevatten informatie uit verschillende bronnen zoals: financiële-, HR-, logistieke, - en productie applicaties maar ook sensoren uit de Internet Of Things (IOT)-wereld. Ze worden continu ge-update en blijven daardoor relevant.

Konica Minolta en ISSD geven aan dat voor veel organisaties het integreren en visualiseren van data nog altijd tijdrovend is. De huidige oplossingen bevatten vaak informatie die al verouderd of erg statisch is. Met geluk wordt de informatie dagelijks ge-update maar voor veel organisaties is dit maar wekelijks of soms maandelijks het geval. Ook worden allerlei informatiebronnen aan elkaar gekoppeld en via verschillende complexe verwerkingen vervolgens aan de gebruikers getoond, echter vaak te laat.

Zelfservice en empowerment zijn sterke eigenschappen van dit product en passen precies in de visie van Konica Minolta: ‘van papier naar digitale informatievoorziening’.

“Morgen zien dat je gisteren had kunnen inspelen op een situatie behoort met deze oplossing tot het verleden”, zegt Luuk Bruning, Marketing Expert Business Development bij Konica Minolta. “Vandaag inspelen op de actualiteit wordt de norm én zorgt voor een betere bedrijfsvoering.”
 

Over ISSD
ISSD, een Nederlands IT bedrijf met een focus op Europa en een echt andere insteek op projecten dan de gevestigde IT partijen. Maximale klantwaarde creëren in een omgeving waar “afspraak is afspraak” bepalend is. De development teams van ISSD zijn ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd, Oracle Gold, Microsoft Silver partner en in Q-1 2018 GDPR compliance.