09
mei
2018
|
00:00
Europe/Amsterdam

Konica Minolta stelt nieuwe President aan om activiteiten in Europa te leiden

Samenvatting

Konica Minolta Business Solutions Europe heeft Keiji Okamoto benoemd tot President van haar Europese vestigingen. Keiji Okamoto is de opvolger van Ikuo Nakagawa en een echte Konica Minolta-veteraan met 30 jaar ervaring binnen het bedrijf. Keiji Okamoto heeft een reeks van leidinggevende functies binnen de onderneming bekleedt en neemt het nu op zich om leiding te geven aan de Europese vestigingen. Dit na het vervullen van de rol als Senior Executive Officer voor Konica Minolta Japan en drie jaar als President van Konica Minolta Business Solutions China. Hij heeft uitgebreide ervaring binnen de gehele onderneming met eerdere functies in strategische planning en bedrijfsvoering in zowel Europa als de Verenigde Staten.

Ikuo Nakagawa, die door Keiji Okamoto wordt opgevolgd in de rol van President van Konica Minolta Business Solutions Europe, bekleedt een nieuwe functie van Senior Executive Officer bij Konica Minolta, Inc., gevestigd in Tokio, Japan.

“Ik kan me niemand voorstellen die meer geschikt is om de fakkel aan door te geven dan Keiji Okamoto. Hij draagt Konica Minolta echt in zijn hart – en ik ben blij hem te kunnen feliciteren met zijn nieuwe functie als President van onze onderneming in Europa,” zegt Ikuo Nakagawa. “Ik wil ook mijn grote waardering uitspreken voor het harde werk en talent van het Europese team dat de sterke positie van Konica Minolta in de markt van vandaag heeft vormgegeven. Een team dat helpt om onze onderneming voortdurend verder te ontwikkelen. Keiji Okamoto zal met zijn bewezen succes en ervaring een echte aanwinst zijn op ons pad naar succes nu transformatieprocessen een constante factor zijn geworden.”

Een sterke toekomst gebaseerd op een historie van succes en transformatie

“Ik voel me bevoorrecht de leiding op me te mogen nemen over Konica Minolta Business Solutions Europe,” zegt Keiji Okamoto. “Ik wil in het bijzonder blijven voortbouwen op de sterke fundamenten van onze filosofie van voortdurende bedrijfstransformatie. De afgelopen decennia vormde deze filosofie de basis van ons succes. Het heeft ons geholpen om een ingrijpende transformatie door te voeren van cameraproducent naar een veelzijdig leverancier van oplossingen die onze klanten helpen in het digitale tijdperk te functioneren. Vandaag groeien we verder, groeien we voorbij de grenzen van onze volwassen kernmarkten in print en breiden we met succes uit in markten zoals IT-diensten, gezondheidszorg en digitale productie. Ik ben erg blij en vereerd dat ik samen met ons Europese team dit fascinerende pad mag blijven bewandelen.”

Foto: 
(Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en kies 'Save image as')