12
januari
2017
|
12:00
Europe/Amsterdam

Konica Minolta verbetert de totale resultaten van de printkamer met de intelligente Color Care-productieserver (CCPS)

Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta) vervolledigt zijn assortiment intelligente productieprinttechnologieën met de Color Care-productieserver (CCPS), een print- en kleurenserver die een absolute kleurconsistentie garandeert op alle uitvoerapparaten, ongeacht het merk. Dit nieuwe aanbod biedt tal van voordelen, zowel voor de print room operators als voor hun klanten. Doordat de CCPS voor alle aangesloten digitale printers een uniforme grafische gebruikersinterface creëert, leren de gebruikers veel sneller om te gaan met de machines en zijn deze veel gebruiksvriendelijker. Dit product is een voorbeeld van de totaalexpertise van Konica Minolta om tot een perfect printresultaat te komen: Naast hoogwaardige hardware levert het bedrijf ook zeer nauwkeurige meettechnologie (Konica Minolta Sensing Unit) en software die perfect op de eisen van de printindustrie is afgestemd.

Voor aanbieders van afdrukservices die meerdere digitale printers van diverse merken in gebruik hebben in hun printkamer, is het van groot belang dat zij over een volledige kleurconsistentie op alle aanwezige apparatuur en gebruiksvriendelijke machines beschikken om aan de wensen van hun klanten te kunnen voldoen. De intelligente Color Care-productieserver (CCPS) realiseert de kleurenuitvoer, optimaliseert de afdrukgegevens voor elke printer en elk papiertype en zorgt er zo voor dat de kleurenweergave het origineel en de specifieke standaard zo veel mogelijk benadert. Bovendien regelt de CCPS alle afwerkingsopties op Konica Minolta-printers. Processen zijn gemakkelijker te automatiseren en de volledige productie workflow verloopt soepel en probleemloos.

“Met onze tool voor kleurenmanagement Color Care beschikten we al over een fantastische tool om printaanbieders kwaliteit en consistentie te garanderen op al onze kleurenmachines. Met de CCPS kunnen we nu alle machines van alle merken in de printkamer bedienen, en ervoor zorgen dat onze klanten alle jobs kunnen printen zoals hun klanten verwachten dat ze eruitzien”, benadrukt José Caballero, Manager Graphic Arts & Production Printing bij Konica Minolta Business Solutions Belgium.

Meer betrouwbaarheid en productiviteit met de CCPS

Door het creëren van een uniforme grafische gebruikersinterface voor alle bestaande printers, verbetert de CCPS de totale productiviteit van de hele printkamer. De klant krijgt meer belangstelling voor printproducten dankzij de grotere gebruiksvriendelijkheid en doordat hij sneller met de machines weet om te gaan. Productieoperators kunnen hun productiedoelstellingen sneller realiseren en hun workflows stroomlijnen, waardoor het op dit moment niet nodig is om snellere machines aan te schaffen. CCPS verbetert betrouwbaarheid en productiviteit.

De Color Care-productieserver is ontwikkeld met Konica Minolta Sensing, een business unit van Konica Minolta die zeer nauwkeurige meetinstrumenten ontwikkelt.