27
september
2018
|
00:00
Europe/Amsterdam

Konica Minolta wint BLI PaceSetter award voor Outstanding Serviceability

Samenvatting

Konica Minolta Business Solutions is uitgeroepen tot de winnaar van de Buyers Lab (BLI) PaceSetter award voor Outstanding Serviceability 2018–2019. De onderscheiding werd toegekend door Keypoint Intelligence, een onafhankelijke analist voor de digitale imaging-sector. De combinatie van ‘smart service’ met ‘smart technology’, innovaties in serviceaanbod en training heeft ertoe geleid dat Konica Minolta naar voren komt als een leider op dit gebied.

Bij het samenstellen van het Buyers Lab-rapport evalueerden de analisten van Keypoint Intelligence de bedrijfsvisie van Konica Minolta, de ondersteuning op locatie, de tools en training voor servicetechnici en het ontwerp van de apparaten.

De analisten signaleerden dat het hoogste niveau op het gebied van onderhoudsvriendelijkheid wordt bereikt door Konica Minolta’s ‘Shift Left’-strategie. Deze beperkt de downtime van systemen door het assisteren van klanten met ondersteuning op afstand, technici ter plaatse, trainingsprogramma's, materialen en ondersteuning voor tools van derden om eventuele problemen te verhelpen. Dit aanbod is verder uitgebreid met een innovatieve Augmented Reality-oplossing.

“Wij zijn trots te worden aangemerkt als toonaangevend bedrijf op dit belangrijke gebied”, zegt Gerald Pomper, Head of service & support cluster west bij Konica Minolta Business Solutions. “Ons doel is om innovatieve producten, oplossingen en diensten te creëren die de workflows van onze klanten versnellen en hun bedrijfsprocessen optimaliseren. Konica Minolta’s vermogen om continu service van het hoogste niveau te bieden is een van de pijlers waarop onze klanten vertrouwen om hun ondernemingen op de eerste plaats te krijgen en daar ook te houden.”

“Inefficiënte service of ondersteuning kan resulteren in verspilde euro's. En dat is de reden waarom dit een belangrijk onderscheidend element in de sector wordt”, zegt Randy Dazo, directeur van Keypoint Intelligence’s Office Technology & Services Group. “Om de huidige zakenwereld bij te houden, kunnen bedrijven het zich niet veroorloven dat MFP's lang stilstaan. Ze zijn op zoek naar leveranciers die alle problemen kunnen oplossen, sterker nog: die kunnen voorkomen dat deze problemen zich überhaupt voordoen.”

Foto: 
(Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en kies 'Save image as')