03
mei
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Lancering bizhub 558 voor zwart-witprints

Konica Minolta Business Solutions werkt continu aan het upgraden van zijn ecosysteemplatform om te kunnen inspelen op de nieuwste markttrends en behoeften van de klant op gebied van kantoorprinten. Met de lancering van de bizhub 558-serie beschikt Konica Minolta nu over vier hoogwaardige monochrome A3-kantoorsystemen met een afdruksnelheid van 30 tot 55 ppm (pagina’s per minuut). Qua kenmerken en functies evenaren ze de meest recente A3- en A4-kleurensystemen. Deze combinatie biedt een perfecte aanvulling op bestaande en moderne printomgevingen op kantoor.

De bizhub 558 is de ideale oplossing voor organisaties die geen kleurenprints nodig hebben, maar wel nood hebben aan bijzonder productieve monochrome printers met alle juiste functionaliteiten, zoals digitale workflow en een hoge mate van beveiliging. Ze is voorzien van de meest recente innovaties op gebied van mobiele en systeemintegratie om te kunnen anticiperen op de zakelijke uitdagingen die zich continu aandienen. De publieke sector, verzekeringsmaatschappijen, banken, uitzendbureaus of gemeentelijke instellingen die streven naar een verbetering van hun huidige ecosysteemplatform en het ontlasten van hun IT-personeel, zullen enorm profiteren van de mogelijkheden van deze systemen.

Eenvoudige integratie en bediening
Met name in een OPS (Optimized Print Services)-omgeving, waarin ook kleurenprinters, A4-printers en softwareoplossingen worden geïntegreerd, biedt de nieuwe serie grote waarde. De soepele integratie in workflows stroomlijnt processen en garandeert dat printtaken op een bijzonder efficiënte manier worden uitgevoerd. Net als de andere multifunctionele printers (MFP's) van Konica Minolta is de nieuwe serie ook ontwikkeld volgens het "Know one — operate many" principe. Dit betekent dat zodra gebruikers gewend zijn aan de gebruikersinterface van Konica Minolta, zij gemakkelijk elke andere bizhub-MFP kunnen bedienen. Dit principe ondersteunt niet alleen maatwerk, maar ook de naadloze integratie van nieuwe systemen in bestaande MFP-omgevingen, waarvan met name grote accounts met een heterogene kantoorprintomgeving profiteren.

Beter(e) inzetbaarheid, flexibiliteit en maatwerk
Het 9-inch elektrostatische multitouch-paneel zorgt voor een slimme en soepele inzetbaarheid. Alle apparaten zijn geschikt voor flexibele aanpassing van de paneel- en printerdriverinterface om te voldoen aan specifieke zakelijke vereisten of persoonlijke werkroutines. Dankzij de veelzijdige afwerkingsopties kunnen gebruikers diverse materialen in eigen beheer produceren. Dit biedt een hoge mate van flexibiliteit wanneer snel materialen nodig zijn. Bovendien kunnen dankzij de grote capaciteit voor papierinvoer omvangrijke printtaken zonder onderbreking worden uitgevoerd.

Het tabletvormige bedieningspaneel ondersteunt connectiviteit met mobiele en cloudoplossingen, alsmede pairing via NFC, Wi-Fi, Bluetooth LE en andere authenticatietechnologiën, om de flexibiliteit van de workflow verder te verhogen en de interactie tussen mobiele apparaten te verbeteren.

De serie springt eruit door een opvallend laag energieverbruik en een lage belasting van het milieu. De makkelijk te gebruiken spaarfuncties van Konica Minolta-systemen, zoals die voor toner, papier en diverse elektrische spaarstanden, zorgen voor een verbetering van de algehele energiebesparingsprestaties en een verkleining van de ecologische voetafdruk van de serie.

Download hier de foto van de bizhub 558.