08
juni
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Launch Dispatcher Phoenix

Dispatcher Phoenix van Konica Minolta biedt meerdere methoden voor het vastleggen van documenten en informatie en is makkelijk toegankelijk via een geavanceerd visueel web user interface display op de MFP. Dispatcher Phoenix automatiseert en stroomlijnt alle documentverwerkende taken, zoals scannen, routeringstaken en afdrukken.

Gebruikers kunnen documenten converteren naar het formaat dat zij nodig hebben, documenten indexeren en de binnen de organistatie gebruikte mappenstructuur doorbladeren om een map te selecteren voor het opslaan van documenten. Verder kunnen ze gebruikmaken van een zoekveld met automatische aanvulling van de ingetypte tekst om snel de lijst van weergegeven mappen te filteren en nieuwe mappen aan te maken. Documenten kunnen rechtstreeks vanaf het bedieningspaneel van de MFP naar een workflow worden gescand. Het is mogelijk om afbeeldingen te verbeteren en bestanden te annoteren, hernoemen, splitsen en samen te voegen.

Documenten kunnen ook naar FTP-servers, MFP's, e-mailontvangers, afdruksystemen en nog veel meer worden doorgeleid.

Toegankelijkheid
Dispatcher Phoenix is toegankelijk via het user interface display op de MFP en via de webinterface op de computer.

De geavanceerde web user interface van het programma geeft toegang tot belangrijke zakelijke tools, zoals applicaties voor het inrichten van server clusters voor redundantie/load balancing, fail-over, offloading, het delen van workflows met specifieke gebruikers en nog veel meer.

Dankzij de Mobile Client is ook toegang vanaf een smartphone mogelijk.

Workflow-optimalisatie
Unieke LiveFlo-technologie geeft een real-time beeld van de documenten tijdens hun verwerking. Hierdoor kunnen bottlenecks worden herkend en bereiken bestanden de juiste bestemming.

Met de grafische Workflow Builder Tool is het creëren van workflows kinderspel dankzij een drag-and-drop-functionaliteit, aanpasbare pictogrammen, tekengereedschappen en heldere validatieberichten.

Flexibiliteit
Met de Workflow Scheduler kunnen specifieke dagen en/of tijden worden gekozen voor het uitvoeren van de workflow, zodat bijvoorbeeld netwerk-intensieve processen kunnen worden geprogrammeerd buiten werktijd. Dit optimaliseert de netwerkprestaties en maakt bandbreedte vrij tijdens kantooruren. Workflows kunnen ook op de achtergrond worden uitgevoerd terwijl de pc is ingeschakeld, zelfs zonder de applicatie Dispatcher Phoenix te openen.

Dispatcher Phoenix bevat ook een monitorfunctie. Beheerders kunnen analyses bekijken over de aantallen gescande documenten, verzamelde bestanden en scannende gebruikers.

Dispatcher Phoenix is ontwikkeld door Konica Minolta en wereldwijd beschikbaar. De toepassing is bijzonder schaalbaar en geschikt voor het MKB tot en met grote ondernemingen. Het wordt geleverd met allerlei verschillende connectors. SharePoint, Google Drive en Hyland OnBase zijn slechts een paar van de back-end-systemen die ondersteuning bieden voor tweewegcommunicatie met Dispatcher Phoenix.

Bekijk hier de video.