02
februari
2017
|
12:00
Europe/Amsterdam

Meer functionaliteiten voor nieuwe AccurioPress C2070-serie van Konica Minolta

Met de AccurioPress C2070-serie introduceert Konica Minolta Business Solutions een nieuwe lijn productieprintsystemen. Als opvolger van de bizhub PRESS C1070-serie combineert de nieuwe AccurioPress C2070-serie de zeer geprezen kwaliteiten en prestaties van de vorige modellen. Dankzij extra functionaliteiten en opties voor aanpassingen wordt beantwoord aan de individuele wensen van de klant. Bovendien vergroot deze nieuwe serie de winstmogelijkheden voor de klant door het creëren van vlotte, gestroomlijnde workflows om nog meer printservice te kunnen leveren.

De AccurioPrint C2060/C2070 zijn perfect voor het leveren van drukwerk op een basisproductieniveau. Beide systemen maken de overstap naar digitaal printen eenvoudig, met functies voor basisafwerking en een optioneel modulair concept voor maximale kleurconsistentie. Superieure beeldkwaliteit en optimale mediaflexibiliteit bieden de gebruiker het allerbeste resultaat. Voor commerciële drukkerijen en centrale reprodiensten met grote productievolumes ontwikkelde Konica Minolta de AccurioPress C2060/C2070/P. Deze systemen zijn perfect voor een verdere transitie naar digitaal afdrukken door de professionele, modulaire afwerkingsmogelijkheden, uitstekende kleurconsistentie en een nauwkeurig register in combinatie met een optimale afdrukkwaliteit.in combinatie met een uitmuntende afdrukkwaliteit. Ook hier garandeert de grote mediaflexibiliteit de beste resultaten.

Accurio – Konica Minolta’s nieuwe merk voor professioneel printen

Na de naamsverandering voor de productie-afdruksoftware in AccurioPro en de eerste digitale inkjetpers van Konica Minolta, de AccurioJet KM-1, wordt de AccurioPress C2070-serie de eerste productieprint hardware die AccurioPrint en AccurioPress wordt genoemd.

Voortaan worden alle professionele basis afdruksystemen verkocht onder het merk AccurioPrint, in plaats van bizhub PRO, en voor high-end productieprinters vervangt AccurioPress de bizhub PRESS. AccurioPro softwareproducten helpen processen en workflows te optimaliseren om de productie van drukwerk bij de klant te stroomlijnen.

Konica Minolta biedt zijn klanten een portfolio met totaaloplossingen waar de AccurioPress C2070-serie perfect op aansluit en ondersteunt klanten met zijn zelf ontwikkelde printersoftwarecontroller en meetapparatuur.

Uitgebreid functiepakket en nog meer mediacompatibiliteit 

Met de AccurioPress C2070-serie kunnen drukkers hun klanten meer service bieden en kansen creëren door het aanbod van een breed scala aan essentiële digitale printtoepassingen. De serie is geschikt voor het verwerken van dik papier voor diverse soorten media, zoals gecoat en reliëfpapier tot 350 gm2. Daarbij garandeert een nieuwe, grootvolume-eenheid het efficiënt afdrukken van banners (tot 750 mm grootte), zoals voor boekomslagen en drievouwmenu's. In vergelijking met de vroegere bizhub PRESS C1070 is de afdruksnelheid van enveloppen verdubbeld en dus veel aantrekkelijker geworden. De nieuwe dubbele kleurenscanner kan werken met een maximumsnelheid van 240 ipm, en heeft een dubbele invoerdetectiekit om te voorkomen dat twee vellen tegelijk worden gescand.

Konica Minolta’s OpenAPI biedt nog meer gebruiksmogelijkheden

OpenAPI vormt een naadloze koppeling tussen Konica Minolta productieprinters en oplossingen van derden voor accounting, authenticatie of scanroutering zoals YSoft Safe Q en Nuance eCopy Sharescan. Bovendien kan via de IWS (Internal Web Server) de gebruikersinterface worden ingericht volgens de behoeften van de operator zodat deze nog efficiënter kan werken.

André Statkus, Product Manager bij Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH vat dit als volgt samen: “Door de vele uitbreidingen en verbeteringen is de nieuwe AccurioPress C2070-serie bijzonder veelzijdig, en de hoge kwaliteit van de afdrukken voldoet volledig aan de eisen van onze klanten.”