18
december
2017
|
11:32
Europe/Amsterdam

Nieuwe hoogwaardige A3-kleurenprintsystemen bizhub C759 en C659

Met de introductie van de bizhub C759/C659 verlegt Konica Minolta de grenzen op verschillende speelvelden in het segment van hoogvolume A3-kleurenprinters. De bizhub C759/C659-serie maakt grotere scanvolumes mogelijk, heeft een verbeterde invoer en een reeks afwerkingsopties van hoog niveau. Dit helpt de gebruikers om een hogere productiviteit te bereiken met meer functionaliteit en een grotere flexibiliteit in hun professionele afdrukomgeving.

De nieuwe bizhub C759/C659-serie is de volgende stap op de weg naar de hoogste niveaus van productiviteit, kwaliteit, kostenefficiëntie en betrouwbaarheid. Als directe opvolgers van de C754e/C654e-systemen in het premium A3-kleurensegment, zijn deze nieuwe systemen ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van kantoren met hoogvolumeprinters en huisdrukkerijen, namelijk complete oplossingen en serviceplatforms en apparaatbeheer van hoog niveau.

De grenzen van systeemprestaties verleggen
Speciaal voor deze nieuwste generatie werd een snelle dubbele scandocumentinvoer met een grote capaciteit ontwikkeld die kan scannen met een snelheid van maximaal 240 ipm. Dit maakt hem ideaal voor het verwerken van grote scanvolumes of digitale archivering, bijvoorbeeld op scholen of bij juridische dienstverleners. De geheel nieuwe sensortechnologie en het nieuwe afvoersysteem zorgen voor een drastische afname van uitval en invoerfouten door vastgelopen papier. Daarnaast vergemakkelijken ze het opheffen van vastloopfouten enorm. Het solide nieuwe productontwerp maakt de systemen nog duurzamer en betrouwbaarder en ondersteunt een breed assortiment van hoogwaardige afwerkingseenheden voor allerlei uitvoeren, inclusief handige drievouwfuncties voor het creëren van uitnodigingen.

De bizhub C759/C659 is gebouwd voor een perfecte inpassing in bestaande workflows en processen. De systemen bieden uitstekende productiviteit en maximale betrouwbaarheid. Speciaal op werkplekken waar een hoge kwaliteit van de uitvoer op nummer één staat, zijn deze systemen de juiste keuze voor de productie van uiteenlopende documenten.

Nog meer gebruiksgemak en efficiëntie voor gebruikers
Mobiele en cloud-connectiviteit ondersteunen uitgebreide mobiele communicatie via AirPrint, Google Cloud Print en Wi-Fi Direct als aanvulling op NFC, Bluetooth LE en Wi-Fi voor de gebruikers.

Dankzij het 10,1-inch multi-touchscreen en de intuïtieve gebruikersinterface zijn de systemen gemakkelijk te bedienen en exact aan te passen aan de behoeften van de gebruiker. Bovendien kunnen zij gemakkelijk worden geïntegreerd in bestaande workflows met meerdere servergebaseerde of apparaat gebaseerde afdruk- en scanprogranmma's. Hierdoor kunnen aanpassingen worden doorgevoerd zodra documentworkflows binnen bedrijven veranderen.

Het gebruiksgemak en de intuïtieve bediening van de systemen in combinatie met de verbeterde functies garanderen een beter beheer van de inkomende en uitgaande opdrachten. HDD mirroring in combinatie met eersteklas beveiligingskenmerken minimaliseren bovendien het risico op gegevensverlies.

Het energiezuinige ontwerp helpt klanten substantieel kosten te besparen zonder aan kenmerken of functionaliteit in te leveren. Dankzij de grotere productiviteit en de integratie van nieuwe werkmethodes, kunnen kortere deadlines worden gerealiseerd en kunnen meer afdrukopdrachten efficiënt in huis worden uitgevoerd, waardoor er minder uitbesteed hoeft te worden.

Door gebruik te maken van de prijswinnende Simitri HD Toner-technologie met milieuvriendelijke biomassa als belangrijk bestanddeel, levert maximale afdrukkwaliteit ook nog eens duurzame voordelen op. Met deze systemen kunnen de gebruikers zich dus onderscheiden van de concurrentie, innoveren en meer omzet genereren.

Foto's: 
 
(Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en kies 'Save image as'.)