21
mei
2018
|
00:00
Europe/Amsterdam

Portugese, Spaanse en Franse pers bezoeken The Hub in Amsterdam

De digitalisering verandert onze werkplek, hoe we werken en waar we werken, en Konica Minolta evolueert mee. In ons experience centre The Hub in Amsterdam worden technologieën die het kantoor van de toekomst optimaliseren getoond. Op 18 mei zijn de Portugese, Spaanse en Franse media komen kennismaken met de laatste innovaties.

De bezoekers werden verwelkomd door ALICE the Virtual Receptionist. ALICE kan onder andere gasten ontvangen, medewerkers informeren over de aankomst van bezoekers en hen digitaal met elkaar in contact brengen.

Christian Kiesewetter, Team Manager Digital Workplace van het Business Innovation Centre, gaf een uiteenzetting over het digitaliseringsverhaal van Konica Minolta en onze visie op het Kantoor van de Toekomst.

Vervolgens konden de bezoekers kennis maken met de Smart Glasses, Smart Room Booking, onze Mobotix-oplossingen en de Workplace Hub AR Experience. Voor laatstgenoemde was Guy Thai, New Services Program Manager van Konica Minolta Business Solutions France, aanwezig.