14
december
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Printportfolio uitgebreid met AccurioPrint C759

Konica Minolta heeft zijn productieprintportfolio uitgebreid met de toevoeging van de AccurioPrint C759. Bedrijven, lokale overheden en onderwijsinstellingen zijn de belangrijkste markten voor de betaalbare en duurzame AccurioPrint C759.

De hoge scan- en uitvoersnelheid van deze kleuren-MFP combineert uitstekende printproductiemogelijkheden met een grote betrouwbaarheid. Het systeem is bijzonder geschikt voor scholen en universiteiten, terwijl de grote invoer- en uitvoerproductiviteit het systeem ook zeer interessant maakt voor grote kantoren en huisdrukkerijen. De AccurioPrint C759 van Konica Minolta is voorzien van een kleurenscanner met een capaciteit van 300 vel die documenten scant in één doorgang tot maximaal 240 ipm. Zijn optionele detector voor dubbele invoer optimaliseert het scannen van hoge volumes. Dit zal juridische dienstverleners en met name onderwijsinstellingen bijzonder aanspreken, omdat deze complete scanworkflow een ideaal systeem is voor scholen en universiteiten. Dankzij Konica Minolta’s eigen OpenAPI interface en IWS- of NFC-authenticatie is er ook een hoge mate van schaalbaarheid.

Naast al zijn functies en voordelen heeft de zeer compacte en gebruiksvriendelijke AccurioPrint C759 een afdruksnelheid van maximaal 65 ppm in kleur en 75 ppm in zwart-wit bij een resolutie van 1.200 x 1.200 dpi. De papiercapaciteit is maximaal 6.650 vel en er is een grote mediaflexibiliteit van 52 g/m2 tot 300 g/m2 met mixplex/mixmedia en een intelligente papiercatalogus.

De nieuwe Fiery-controller produceert hoogwaardige opdrachten in minder tijd en klanten krijgen hierdoor te allen tijde consistente en betrouwbare kleuren.

De bediening is kinderspel via een 10,1 inch touchscreen met multi-touch mogelijkheid - een mobiele contactzone (NFC) om mobiele apparaten te verbinden - terwijl er professionele afwerkingsopties zijn zoals nieten, boekjes afdrukken, z-vouw en achteraf inschieten.

Dit gemakkelijk te bedienen systeem levert de hoogste productiviteit met een extreem hoge afdruksnelheid.

De AccurioPrint C759 is vanaf nu leverbaar.

Foto: 
(Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en kies 'Save image as')