02
november
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Sneller en veiliger beheer van juridische documenten met bizhub LEGAL 2.0

Juridische dienstverleners hebben verschillende, zeer specifieke eisen als het gaat om oplossingen voor documentbeheer. Om tegemoet te komen aan deze eisen, introduceert Konica Minolta Business Solutions bizhub LEGAL 2.0. In deze vernieuwde oplossing zijn diverse slimme functies geïntegreerd die de gebruikers nog meer voordelen bieden, met name qua gebruikersbeheer, gebruikersgemak en tijdwinst.

De regelgeving rondom de beveiliging en opslag van gegevens in juridische omgevingen wordt steeds strenger en gecompliceerder. Doordat juridische dienstverleners wettelijk aansprakelijk zijn voor de vertrouwelijkheid van de cliëntgegevens is er geen ruimte voor fouten in het beheer van deze data. Om deze reden zijn specifieke documentbeheer services in combinatie met de juiste, productieve kantoorhardware noodzakelijk. Bovendien is het snel kunnen vinden, openen en verwerken van alle casus-gerelateerde informatie cruciaal voor een snelle beoordeling van casussen en daardoor essentieel voor het succes van het kantoor.

Met de komst van bizhub LEGAL 2.0 komt Konica Minolta nog beter tegemoet aan de specifieke wensen van juridische dienstverleners. Konica Minolta heeft een uitgebreid assortiment producten voor juridische dienstverleners. Denk hierbij aan oplossingen voor multifunctionele systemen, professionele diensten en IT-infrastructuurbeheer, maar ook aan veilige clouddiensten en mobiel afdrukken.

Nog meer voordelen van bizhub LEGAL 2.0
bizhub LEGAL 2.0 kan worden gebruikt als een stand-alone oplossing of het kan via de marketplace-app worden aangeschaft en direct worden gedownload. De voordelen van bizhub LEGAL zijn gericht op meer productiviteitsverhoging, flexibiliteit en brede inzetbaarheid binnen het kantoor. Met de nieuwste versie 2.0 kan de beheerder afzonderlijke gebruikersprofielen instellen en deze verbinden met specifieke toegangsrechten. Op deze manier beschikt het versiebeheer traject nu ook over eigendomsidentificatie van documenten, traceerbaarheid van veranderingen en een extra beveiligingslaag.

Met bizhub LEGAL 2.0 introduceert Konica Minolta functionaliteiten die zich direct richten op de eisen van het advocatenkantoor. Een grotere verwerkingssnelheid, een efficiënte transitie van papieren naar digitale documenten en vice versa – met behoud van de hoogste beveiligingsnormen – is vitaal voor de bedrijfsresultaten. Konica Minolta zorgt ook voor een naadloze integratie van bestaande juridische software, scanoplossingen en clouddiensten.

De functionaliteit van bizhub LEGAL 2.0 is gebaseerd op jarenlange ervaring in de dienstverlening aan juridische bedrijven en een diepgaand onderzoek door Konica Minolta naar de eisen die aan juridische dienstverleners in Europa worden gesteld. Bij de ontwikkeling van zijn oplossingen heeft Konica Minolta dan ook samengewerkt met vooraanstaande kantoren uit de juridische sector.

Foto: 
(Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en kies 'Save image as')