29
november
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Workplace Hub partnerschap met Hewlett Packard Enterprise

Klantgerichtheid neemt een centrale positie in bij alle activiteiten van Konica Minolta. Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH is daarom lid geworden van het Hewlett Packard Enterprise’s partner programma. Hiermee kan de Workplace Hub-technologie constant worden geverifieerd en getest. Daarnaast heeft Hewlett Packard Enterprise de Workplace Hub van Konica Minolta gepresenteerd als onderdeel van de OEM-stand (Original Equipment Manufacturer) tijdens zijn Discover 2017-show die van 28 tot 30 november 2017 in Madrid plaatsvindt.

Afgelopen maart 2017 heeft Konica Minolta de Workplace Hub geïntroduceerd. Dit is een innovatieve nieuwe IT-oplossing die alle technologie van een organisatie verenigt in één gecentraliseerd platform. Met toekomstbestendige werkplekken van elk formaat, is het Workplace Hub-platform een belangrijke nieuwe innovatie. Konica Minolta wil hiermee ook zijn positie als IT-dienstverlener en IoT-bedrijf versterken. Wereldwijde industriële samenwerkingsverbanden zijn belangrijk om deze transformationele visie van Konica Minolta te realiseren. Konica Minolta werkt al samen met een aantal belangrijke partners namelijk: BrainTribe, Canonical, Hewlett Packard Enterprise, Microsoft, ScienceLogic, ServiceNow en Sophos. Samen met deze partners wil Konica Minolta van de Workplace Hub een succes maken.

Norihisa Takayama, General Manager van de Workplace Hub Business Unit bij Konica Minolta zegt hierover: “We zijn blij dat steeds meer industriële partners met ons willen samenwerken. Dit bevestigt onze visie op de Workplace Hub en deze samenwerking maakt het mogelijk om de meest robuuste IT- en IoT-oplossingen te ontwikkelen. De samenwerking met Hewlett Packard Enterprise is, net als al onze strategische samenwerkingsverbanden, belangrijk omdat deze revolutionaire technologie de traditionele opvattingen over werk zullen veranderen.”

Donna Korb, Director Worldwide OEM Programs bij Hewlett Packard Enterprise voegt hieraan toe: “Een nauwe samenwerking is van belang bij het lanceren van nieuwe producten. We zijn heel blij dat Konica Minolta meedoet aan het Hewlett Packard "Enterprise Partner Ready for OEM"-programma. Door onze technologie in te voeren in de Workplace Hub kan Konica Minolta zich blijven concentreren op zijn eigen kerninnovatie. We geloven ook dat onze gemeenschappelijke technologieën en expertise een positief effect zullen hebben op de gebruikerservaring van onze klanten.”

Naast de presentatie van de Workplace Hub-technologie op de Discover 2017-show, hield ook Christian Mastrodonato, Chief Technologist bij Konica Minolta een aantal presentaties waarin hij de weg naar de Workplace Hub afloopt. Hij vertelt over de integratie van Internet of Things, kunstmatige intelligentie en mogelijkheden van intelligente hoogwaardige beslissingsondersteuning. Slimme, datagestuurde beslissingen kunnen hierdoor effectiever en gemakkelijker gemaakt worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Presentatie tijdens Discover 2017 in Madrid.